Cybersecurity; Hoe kan mijn organisatie veilig mobiel werken?

Mobiele technologie heeft de manier waarop we werken veranderd. Toch heeft dit ook een nieuw en grotendeels onbekend risico voor ondernemingen ge├»ntroduceerd. Schadelijke apps, wifi-aanvallen, URL phishing en ga zo maar door. Cybersecurity wordt daarom steeds belangrijker. Heb jij duidelijk inzicht in de mobiele risico’s die je organisatie vandaag de dag loopt?

Update 20-09-2017: Ook tijdens de troonrede was cybersecurity een prominent onderwerp. Een verslag hiervan is te lezen door te klikken op deze link.

Met de komst van mobiel werken is het belangrijk dat organisaties de risico’s met betrekking tot hun mobiele vloot begrijpen. Lookout heeft daarom ”The Spectrum of Mobile Risk” gelanceerd.

The Spectrum of Mobile Risk helpt organisaties. Doormiddel van het rapport krijg je inzicht in de mobiele risico’s van jouw werknemers. Daarnaast helpt Lookout risico’s evalueren op basis van gedrag, kwetsbaarheden en huidige bedreigingen. Inzichten die verkregen zijn door middel van data van over de hele wereld.

Benieuwd hoe jouw organisatie veilig mobiel kan werken? Bekijk dan onderstaand het rapport en de infographic:

Infographic The Spectrum of Mobile Risk

Lookout The Spectrum of Mobile Risk Report

Meer informatie over mobiele veiligheid, de risico’s en hoe Lookout dit helpt te voorkomen?

088 488 00 80

info@ecaretcs.nl