Ecare TCS; Vitaal in de Cloud!

Begin dit jaar zijn we bij Ecare TCS, in samenwerking met Pro-Bewegen, gestart met het vitaliteitsplan. Allereerst hebben we allemaal een persoonlijke Health Check doorlopen. Dit om een beter beeld te krijgen van onze gezondheid. Zoals te lezen is in deze blog werden onder andere onze lichaamssamenstelling en zicht gemeten. Maar er stond uiteraard meer op de vitaliteitsagenda!

Zo zijn we eind maart begonnen met de allereerste voedingsworkshop; Maak gehakt van je broodbak. Tijdens deze sessie werd ons antwoord gegeven op de vraag wat nou eigenlijk gezonde voeding is voor tijdens een werkdag. Aan de hand van verschillende voorbeelden kregen we een duidelijk beeld van goede product keuzes. Ook het blikje bier passeerde hier de revue, hoewel niet met dezelfde ‘groene vink’.

In april stond er een eerste actieve dag op het programma. Op 23 april hebben drie van onze collega’s de halve marathon van Enschede gelopen. Jeffrey, Harald en Robert hebben hier met hun mooie eindtijden een topprestatie neergezet. Toch moest ook de rest eraan geloven. Doormiddel van een bootcamp training in het park hebben we bij Ecare TCS onze spieren goed aan het werk gezet.

Om de kennis op het gebied van voeding nog iets verder te vergroten hebben we begin juni een tweede workshop gevolgd. Diëtiste Yvonne Demmer kwam ons niet alleen vertellen over een gezonde leefstijl. Tijdens de workshop konden we namelijk ook een aantal van haar gezonde recepten proeven. Een goede manier om alvast wat inspiratie op te doen voor thuis. Op naar de komende activiteiten!