Dit is Ecare TCS

Bij Ecare TCS verzekeren wij volledige ondersteuning op het gebied van Telecom en Clouddiensten. We zijn daarbij een verlengstuk van je organisatie. Korte lijnen en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk.  

Ecare TCS is in 2012 ontstaan vanuit Ecare Services, hét softwarebedrijf voor de zorg. Als kersverse KPN Business Goud partner zijn wij per 1 januari 2015 als zelfstandig telecom onderdeel verder gegaan, om zo door te groeien tot huidig KPN Platina Excellence partner.

Duurzame relaties opbouwen met klanten en leveranciers staat bij ons centraal. Daarnaast streven wij ernaar om voortdurend nieuwe producten en diensten aan te bieden waar de markt behoefte aan heeft. Dit valt of staat met het verbreden van onze kennis. Iedereen krijgt bij ons dan ook de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Kennis opdoen is namelijk een essentieel punt binnen onze visie; de klant zo volledig mogelijk kunnen bedienen en ontzorgen op het gebied van communicatie, in de breedste zin van het woord. Dit doen we met plezier, en dat proberen we ook uit te stralen!