Vacature: Google Cloud Specialist

Top, de titel heeft je aandacht gevangen. Je bent door naar de volgende ronde!

Bij Ecare TCS geloven wij in een wereld waar geen on-premise server meer aanwezig is en iedereen een online werkplek heeft. Wij ervaren dat de cloud oplossingen van Google deze wereld tot werkelijkheid maakt. Steeds meer zorgorganisaties vragen onze hulp bij het realiseren van een zorgenvrije werkplek voor hun medewerkers en daarom hebben wij jouw hulp nodig! Benieuwd hoe een dag er voor jou uit gaat zien?

Tromgeroffel…..

Je begint de morgen met een bak koffie en maakt een praatje met je collega’s. Daarna bel je de eerste klant om een update te krijgen van de migratie die eerder die week heeft plaatsgevonden. De klant vertelt je dat alles naar behoren werkt, maar ze een aantal bestanden niet goed kan inlezen i.v.m een aantal gebruikersrechten. Je logt in op het Admin console en kijkt samen met de klant waar het probleem zit. Je ziet al gauw dat een gebruiker niet is toegevoegd aan de teamdrive van het team en geeft uitleg aan de klant hoe dit makkelijk te doen is.

Nadat je de eerste klant geholpen hebt, ga je bezig met het migratieplan voor de volgende klant. Het is een grote zorgorganisatie die overgezet gaat worden naar Google G Suite. Je hebt samen met je collega in kaart gebracht welke data overgezet moet worden en op welke mailserver ze nu werken. Dit werk je uit in een migratieplan die jij van begin tot einde begeleidt.

Na de gezamenlijke lunch met je collega’s, ga je met de accountmanager Cloud op pad naar de volgende potentiële klant. Hierbij geef je naast ondersteuning van de presentatie die de accountmanager geeft, antwoorden op eventuele technische vragen die vanuit de klant nog onbeantwoord zijn. Eenmaal terug op kantoor loop je met de accountmanager en je technische collega door de lopende projecten om de verdere werkzaamheden te bepalen.

Eenmaal terug op je plek, check je laatste nieuwtjes omtrent MDM en updates die gepubliceerd zijn zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste veranderingen. Bijna 5 uur, nog even langs je collega om een te vragen van de hoe het met de portering van telefonie provider gaat, het betreft dezelfde klant die jij vorige maand overgezet hebt naar Google G suite.

PS. vergeet je treinkaart niet, je gaat morgen naar het kantoor van Google in Amsterdam voor de release van een nieuw product…..